Servicii de recrutare și salarizare

Oferim clienților noștri naționali și internaționali servicii de recrutare prin gestionarea unui număr mare de personal. Suntem conectați cu mii de candidați calificați, meșteri, ingineri și directori. Prin procesul de recrutare vă oferim o selecție pe baza necesităților, profilului și culturii companiei și reducem costurile.

Varietatea serviciilor

Optimizăm procesul de recrutare, susținem managementul resurselor umane și gestionăm operațiunile dvs. de plată a salariilor la un cost competitiv. Pe lângă leasing de personal, angajații noștri au permanent susținerea noastră pe toată perioada în care muncesc, oferindu-le suport pentru cazare, transport și monitorizarea performanțelor acestora.

Industria Construcțiilor Navale
Asamblarea și Fabricarea Mobilierului
Automatizare Electrică
Întreținere și Construcții Industriale

Provocarea noastră este să găsim candidații potriviți

InterJobs acoperă o gamă largă de soluții de personal pentru industria navală. Indiferent că sunteți în căutarea persoanelor cu experiență sau sunteți un candidat în căutarea unui loc de muncă stabil în străinătate, suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți targetul. Companii din Belgia, Germania și Olanda au stabilit cu noi parteneriate pe termen lung pentru a acoperi necesarul forței de muncă în construcții navale: tâmplari navali, tâmplari mobilier, electricieni, lăcătuși navali, sudori ori tubulatori, toți cu o experiență vastă în aceste tipuri de lucrări.

Tâmplari experți și implicați gestionează în momentul actual producția de mobilier în fabrici pentru companii din industria navală, mobilierului sau a decorațiunilor interioare de lux.
Fiecare companie are nevoie de forță de muncă cu competențe ridicate, iar noi ne-am lărgit experiența consultându-ne cu fiecare candidat în parte pentru a-i asigura capacitatea de a executa lucrările la un standard înalt. Angajații noștri sunt fiabili datorită experienței lor în asamblarea mobilierului de producție, atenției la detalii, muncii în echipă și a cunoștințelor privind măsurile de siguranță.

Partenerii din Germania, Olanda, România și Polonia au colaborat cu serviciile noastre pentru a realiza lucrările în domeniul energetic. Pentru această industrie acoperim instalații electrice și fotovoltaice complete: panouri electrice, cabluri de planificare, sisteme de iluminare, instalații de automatizare și panouri solare pentru terenuri industriale, sere și construcții.

Lucrările industriale sunt de o valoare ridicată în Belgia, Olanda si Germania. Echipele noastre de schelari și izolatori lucrează la cele mai mari rafinării pentru construirea, întreținerea și asigurarea unei funcționalități fluente a locului de lucru. InterJobs recrutează izolatori industriali, schelari industriali, lăcătuși mecanici și montatori de țevi.

Doriți mai multe detalii?

Solicită consultanță